Bli bedre kjent med oss

Trond Ringard

Manuellterapeut

Utdannet fysioterapeut ved Staatliich annerkante Krankengymnastikschule im Reha-Zentrum i Berlin 1983-1985. Tok eksamen i manuell terapi i Norge 1998. Startet min første jobb som fysioterapeut i Loppa kommune fra 1986 til 1996. Halvt ledende kommunefysioterapi og halvt i privatpraksis. Startet ved Manuell Terapi Alta fra 1996 og har jobbet her siden. Faglig Interessefelt: Manuellterapi, svimmelhet (vertigo) krystallsyke eller nakkerelatert, nakkerelatert hodepine og generelle muskel og skjelettplager.

Trond Reginiussen

Manuellterapeut

Utdannet fysioterapeut ved Reha Zentrum Berlin i Tyskland 1983 – 1985, og tok eksamen i manuellterapi i 1998. Startet først i jobb ved Alta Helsesenter i 1985 og jobbet til 1987, før min bror og jeg startet Manuell Terapi Alta i 1987. Har siden begynnelsen jobbet med idrettsmedisin i tillegg til jobben ved instituttet. Har jobbet for Alta IF fotball og handball. I tillegg har jeg jobbet i 14 år med verdenscup laget for herrer i alpin siden 2001, med hele verden som arbeidsplass, og vært med på de 3 siste vinter OL i tillegg til 6 VM.

Torfinn Reginiussen

Manuellterapeut

Utdannet fysioterapeut i Berlin 1974, eksamen i manuellterapi fra 1987. Har i tillegg utdanning i forskningsmetodikk og statistikk fra Universitetet i Tromsø og en rekke fagspesifikke kurs. Jobbet som fysioterapeut i Bodø fra 1974-1977. Ansatt ved Alta Helsesenter fra 1977 til 1982. Fra 1982 privatpraktiserende fysioterapeut og manuellterapeut i Alta. De første årene ved Alta Helsesenter, fra 1987 i egen praksis. Fysioterapeut/manuellterapeut for Alta IF fotball og håndball i en årrekke. Har gjennomført flere forsknings- og utviklingsprosjekter: Prosjekt Ultralyd, Fysisk aktivitet som forbyggende helsetiltak i fiskeindustrien, Behandling av nakkebetinget hodepine.

Petter Reginiussen

Fysioterapeut

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2013 etter å ha studert 3 år ved University of East London i England. Startet sommeren 2013 hos Manuell Terapi og har jobbet her siden. Jobber som fysioterapeut for Alta IF fotball herrer og har vært så heldig at jeg har fått hospitere med det Norske alpinlandslaget for herrer. Har stor interesse for idrett og jobber mye med rehabilitering etter idrettsskader og operasjoner, og som grunnutdanning har jeg god kunnskap om generelle muskel- og skjelletplager. Har tatt etterutdanning i ultralydveiledede injeksjoner ved Universitetet i Bergen, i tillegg til kurs i ultralydundersøkelser og diagnostisering av muskler, leddbånd, sener og ben.

Siril P. Hammari

Fysioterapeut

Uteksaminert som fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2004, ferdig med turnus august 2005. Begynte som fysioterapeut på Manuell Terapi september 2005. Har jobbet på Spenst Alta siden 2004 som både trenings-veileder og sal-instruktør. Er selv tidligere håndball- og fotballspiller, og har vært med som fysioterapeut for både damelaget og herrelaget til Alta IF i fotball. Fysioterapeut for damelandslaget i alpint 2007/2008. Tilleggsutdanning innen treningslære og rehabilitering, og spesielt interesse innenfor rehabilitering og opptrening etter skader og operasjoner.

Renata Bull

Fysioterapeut

Opprinnelig fra Slovenia. Tok fysioterapiutdanning på Høyskolen i Tromsø i 1992. Hadde turnustjeneste på Kirkenes Sykehus og fysikalsk avdeling på Alta Helsesenter. Begynte å jobbe hos Manuell Terapi i 1993. Har tatt kurs for behandling av barn og kurs i bekkenrelaterte plager. Jobber hovedsakelig med kvinner som har bekkenløsning under graviditet og bekkenplager etter fødsel. Jobber med babyer med kolikk plager, asymmetrier, forsinket motorikk og med barn med forsinket motorikk og diverse andre lyter. Har en gruppe med brystkreft opererte som jeg trener med i varmtvannsbassenget. Har erfaring i lymfødembehandling og kinesiotaiping.

Christian Reginiussen

Fysioterapeut

Karine Slettli

Fysioterapeut