Såletilpasning

 

Vi har to terapeuter som tilpasser såler fra ”Formthotics”. Dette er såler som vi lager etter en grundig undersøkelse og er spesielt laget for den enkelte. Dette er en termoplastisk, ortopedisk innleggsåle som kan skreddersys til dine føtter.

 

Sålene er allsidige og effektive til behandling og forebygging av problemer med føtter og ben som f.eks. skinnebenplager, hælplager, kneplager, akillesplager og forfotsproblemer. De er ikke formet på forhånd, men kommer som en “blank” såle klar til å bli tilpasset individuelt direkte i dine egne sko på få minutter. Formthotics varmes opp i dine sko og former seg etter fasongen på dine føtter mens du står med skoene på. Formthotics kan trimmes, klippes til, rettes til, formes og endres.

 

Formthotics er designet, utviklet og fremstilt i New Zealand. De fremstilles av et unikt CFC-fri polyætylenskum. Dette materialet er vanntett, lett å holde rent, lett holdbart og støtdempende. De inneholder også ultrafresh – det internasjonalt testede antisoppmiddel/antibakteriell middel – for aktivt å bevare god hygiene. Tilpasningsprosessen sikrer at Formthotics er formet etter din unike fotform.

 

Kilde: curatorklinikken.no